Dagelijks Geluk en Zorgeloos Genieten: Onze Allergievrije en Speciale Producten
Bij Lints vinden we dat iedereen een dagelijks geluksmomentje verdient. Iedereen, ongeacht dieetwensen of allergieën. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan voor mensen met verschillende dieetwensen en intoleranties. Met zorg, passie en aandacht voor detail bakken wij lekkernijen die voor iedereen toegankelijk zijn.
🎄 Onze Kerst- en Eindejaarsfolder is Hier! 🎄
De feestdagen staan voor de deur, en bij Patisserie Lints zorgen we ervoor dat jouw feesttafel straalt! Onze Kerst en Eindejaarsfolder staat vanaf nu online.
Handleiding bij de nieuwe webshop
Enige extra uitleg bij de nieuwe webshop kan helpen, vandaar deze blogpost met handige voorbeeldfoto’s. We lopen samen door de stappen om een eerste bestelling te plaatsen op de vernieuwde webshop.
Alvast bedankt voor het plaatsen van uw bestelling, we zien jullie graag verschijnen bij ons op de winkel.
Het Verschil tussen speculaas en speculoos: Wat je moet weten met Sinterklaas in aantocht
Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint! In deze tijd van het jaar stijgt de vraag naar één van onze favoriete lekkernijen: speculaas. Maar vaak horen we dezelfde vraag van klanten: wat is nu precies het verschil tussen speculaas en speculoos? Hoewel ze op het eerste gezicht misschien op elkaar lijken, zijn er enkele belangrijke verschillen die ze uniek maken. We lichten ze graag voor je toe!
Sinterklaas chocolade: Wie zoet is krijgt lekkers
Als leverancier van Sinterklaas helpen wij elk jaar met het gieten van figuren, want natuurlijk heeft Sinterklaas wel extra hulp nodig om jong en oud, braaf en stout, blij te maken. Maar wat moet je eigenlijk weten over onze chocoladefiguren, en hoe begint dit hele proces?
De kunst van ambachtelijk brood en patisserie - Onze grondstoffen in cijfers
Bij onze warme bakker in Antwerpen staat kwaliteit en ambacht centraal. Iedere dag voorzien wij onze klanten van vers brood en heerlijke koffiekoeken, gemaakt met passie en de beste ingrediënten. We zoomen even in op twee van onze meest gebruikte ingrediënten: bloem, boter en suiker.